Online markedsføring

Markedsføring, der giver resultater

Er din virksomhed synlig på nettet?

 

Markedsføring og tilstedeværelse på den digitale platform er i dag en meget vigtig faktor, hvis man ønsker at få tilført nye kunder til sin virksomhed.

Den store fordel ved online markedsføring er, at man kan målrette sin markedsføring meget præcist til den målgruppe, man ønsker at få fat i.

Online markedsføring kan være f.eks. annoncering på nettet vha. Goggle AdWords, banner annoncer, søgeoptimering, tilstedeværelse på de sociale medier som f.eks. Facebook og LinkedIn samt annoncering på disse.

Lad os sammen finde den rigtige løsning for dig.

Jeg kan hjælpe dig med at få analyseret og defineret dit behov for online markedsføring og hvilke kunder, du gerne vil nå ud til.

Sammen finder vi den rette løsning for lige præcis din virksomhed og hvad der bedst kan betale sig, så du ikke bruger spildte kræfter og penge på noget, der alligevel ikke giver et ordentligt resultat i den sidste ende.

Hvis du ønsker det, kan jeg også hjælpe dig med at analysere og måle på resultaterne undervejs og evt. tilrette indsatsen.

Oprettelse og opdateringer på de sociale medier.

Ønsker du at være tilstede på de sociale medier, hjælper jeg gerne med at få oprettet virksomhedsprofiler på f.eks. Facebook og LinkedIn.

Efterfølgende er det vigtigt, at du løbende laver opslag på siderne. Ellers har det ingen effekt og kommer til at virke uprofessionelt, hvis der kun ligger meget gamle opslag.

Hvis tiden er knap eller du har svært ved at få formuleret det budskab, du gerne vil ud med, vil jeg meget gerne være behjælpelig med at lave indlæg og løbende opdateringer for dig på de sociale medier.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit behov og mulighederne for online markedsføring.

Grafisk materiale

Står du og mangler en folder eller nye visitkort?
Eller måske skal du have lavet invitationer, bordkort osv. til barnets konfirmation?

Mulighederne er mange og jeg står klar til at hjælpe dig.

STENSGAARD GRAFISK

v/ Lene Stensgaard

Adresse

Ebbesensvej 14
8641 Sorring

Kontakt

stensgaardgrafisk@gmail.com
20 40 62 20