Hjemmesider

Enkel og brugervenlig løsning

Jeg kan lave en flot og enkel hjemmeside til dig fra A til Z.

 

Et flot hjemmeside design betyder meget for en virksomheds ansigt udadtil, da det typisk er det første sted nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere kigger, når de skal hente information om produkter og ydelser. Man kan derfor sige at hjemmesiden er din virksomheds digitale visitkort.
En enkel og gennemtænkt hjemmeside er derfor et meget vigtigt element i den kommunikation, man vil give udadtil om sin virksomhed.

Jeg arbejder med WordPress, som er verdens mest brugte CMS-system til opbygning af hjemmesider. Det betyder, at systemet er gennemtestet, hvilket giver stor tryghed for kvaliteten og dermed for mine kunder.

Det er vigtigt for mig, at hjemmesidens design bliver enkelt og brugervenligt for de kunder, der besøger din side. Ellers risikerer man nemlig, at de besøgende bliver vildledt og dermed forlader hjemmesiden igen og klikker videre til den næste.

Ligeledes er det vigtigt for mig, at hjemmesiden bliver personlig og afspejler din virksomheds identitet og visuelle udtryk.

Ønsker du at få tilkoblet en webshop til din hjemmeside, kan dette også lade sig gøre, da jeg har samarbejde med Køster Andersen, som er ekspert på området.

Responsivt design

Din hjemmeside vil selvfølgelig blive lavet i et responsivt design, hvilket betyder, at siden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets.

Dette er blevet mere og mere vigtigt, da de fleste besøgende efterhånden bruger mobiltelefonen, når de besøger en hjemmeside.

Søgeoptimering – SEO

Ved køb af den professionelle hjemmeside får du også en grundlæggende søgeoptimering af din hjemmeside – også kaldet SEO – som er en synliggørelse af din hjemmeside på diverse søgemaskiner på internettet.

På den måde kan din side få en god placering i Googles søgemaskine og dine potentielle kunder, vil kunne finde dig. Det skulle derfor gerne forøge besøgene på din hjemmeside og dermed din indtjening.

Søgemaskineoptimering er en sum af mange forskellige tiltag, som udføres både under og efter opbygningen af hjemmesiden.

Online markedsføring

Ønsker du at din virksomhed bliver mere synlig på Nettet og får tilført nye kunder?

Så kontakt mig og hør om mulighederne.

STENSGAARD GRAFISK

v/ Lene Stensgaard

Adresse

Ebbesensvej 14
8641 Sorring

Kontakt

stensgaardgrafisk@gmail.com
20 40 62 20