Godt at vide ved køb af hjemmeside:

Jeg udbyder to former for hjemmeside-løsninger: en basis og en professionel. Det fremgår under priserne, hvad de enkelte løsninger indeholder.

Derudover skal gøres opmærksom på følgende:

Tekster

Priserne forudsætter, at du selv skriver al tekst til hjemmesiden.
Herunder produktbeskrivelser, tekst om firmaet, oplyser kontaktdetaljer til brug for kontaktformular samt tekst til handelsbetingelser m.v.

Vil du gerne have mig til at hjælpe med at skrive teksterne, gør jeg det gerne på timebasis.

Billeder

Du stiller alt billedmateriale til rådighed. Såfremt du ikke har billeder, kan jeg hjælpe med at finde brugbare billeder gennem diverse online databaser og evt. tilkøbe dem for ca. 250 kr. pr. stk. – dette er ikke med i prisen for hjemmesiden.

Alternativt kan jeg hjælpe med at skaffe en fotograf til at tage gode profilbilleder og produktbilleder. Det kan bestemt være en god investering.

Husk at billeder fundet på google kan være copywrite beskyttet, så stjæl ikke derude, da det kan blive meget dyrt.
Stensgaard Grafisk er ikke ansvarlig for copyrights i de tilfælde, hvor billederne er fremsendt af kunden.

Husk at billeder med personer på, som ikke er indkøbt, bør godkendes skriftligt af de viste personer til reklamebrug. Dette gælder også billeder af ansatte, produktbilleder osv.

Omkring SEO-optimering

Ved køb af den professionelle hjemmeside, opsætter jeg et SEO plugin på websitet, og laver en grundlæggende SEO-optimering.
Dette indbefatter bl.a. søgeordsanalyse, metabeskrivelser, enkelte SEO tekster og linkbuilding.
Da det kun er en grundlæggende søgeoptimering, kan jeg ikke garantere de ønskede resultater og placering på Google og kan heller ikke drages til ansvar for dette.

Ønskes en udvidet SEO-optimering må du selv sørge for at tilkøbe dette hos professionelle SEO-fagfolk.

Flere sprog

Jeg tilbyder gerne at lave websites i flere sprog med et WordPress plug-in. 
Ønsker du flere sprog skal du levere alle udenlandske tekster og skal selv betale udgift til oversættelser.
Det anbefales at få lavet det danske website først og derefter få alle elementer oversat professionelt af en oversætter – inkl. tekster på knapper, menuer mv.

Pagespeed optimering

Den professionelle løsning leveres som udgangspunkt med tilkoblet gratis pagespeed-plugin, som vil løfte sidehastigheden en del. Ønskes en meget hurtig sidehastighed, kræver dette kodning, og kunden må selv sørge for at tilkøbe denne ydelse hos ekstern udbyder.

Sociale medier

Oprettelse af sociale medieprofiler på f.eks. Facebook og LinkedIn, er ikke med i prisen. Ønskes dette oprettet, gør jeg det gerne på timepris.
I prisen for den professionelle hjemmeside, er kun inkluderet links og opsætning til eksisterende profiler.

Al administration, ejerskab samt ansvar for indhold efterfølgende på de sociale profiler foretages af kunden selv.

Google Analytics

Ved køb af den professionelle hjemmeside, vil jeg tilkoble Google Analytics, så du efterfølgende kan se diverse statistikker for besøgene på din hjemmeside. 

Eksisterende domæne eller indkøb af nyt

Hvis domænet er indkøbt i forvejen, skal du tilsende mig administratorlogin hos hostingudbyderen.
Er der allerede indhold på domænet, vil der påløbe ekstra tid, hvis indholdet skal gemmes og genbruges.

En evt. tidligere installeret hjemmeside vil som hovedregel blive nedtaget ved opstart af opgaven, med mindre den nye hjemmeside skal hostes hos en anden udbyder.

Det forudsættes at domænet hostes hos en udbyder som tillader WordPress installation, da det er det program jeg arbejder i, og hvor udbyderen tilbyder 1-click installation via deres administratorlogin.
Er domænet ikke købt endnu eller du ønsker en ny hostingudbyder, kan jeg anbefale Unoeuro.com. De er billige og fungerer upåklageligt.
Hvis du ønsker det, hjælper jeg gerne med køb af domænenavn og oprettelse af hosting hos udbyderen. Dette er ikke med i prisen, men afregnes på timebasis.

Med den professionelle løsning vil der også være inkluderet opsætning af et SSL certifikat; dog kun hvis det er gratis at oprette hos den udbyder du har valgt. Ellers vil prisen for selve certifikatet skulle afregnes separat.

Backup af site

Ønskes der backup til f.eks. Dropbox skal du informere mig om dropbox navn og kode til denne.
Oprettelse og evt. udgifter til Dropbox er ikke med i prisen.

Med mindre andet er aftalt og kunden har valgt en månedlig vedligeholdelsespakke, er det kundens eget ansvar at sørge for løbende backups af websitet efter overdragelsen.
Stensgaard Grafisk ligger IKKE inde med kopier eller backups af websitet med mindre der er tilkøbt en vedligeholdelsespakke, og det er derfor kundens egen opgave at sørge for løbende opdateringer af tema, WordPress og plugins. Derudover vil der årligt skulle betales for fornyelse af licens for det brugte tema ved køb af den professionelle løsning.

Efterfølgende support og administration

Priserne gælder kun for design og opsætning af hjemmesiden med de beskrevne tilføjelser.

Der er ikke indlagt efterfølgende support i prisen efter overdragelse. Såfremt dette ønskes, kan jeg henvise til min klippekort-løsning eller vedligeholdelsespakke. Ellers forventes det, at kunden selv administrerer og opdaterer sitet efter overlevering.

Årlig fornyelse af hostingaftale

Du må forvente at der hvert år skal fornyes hosting og domæne gennem din udbyder. Dette vil du automatisk få besked om fra udbyderen.

Hvis Stensgaard Grafisk har stået for indkøbet, fornyes domænet hvert år på en efteropkrævning.