Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Stensgaard Grafisk behandler dine personoplysninger.
Ved at benytte denne hjemmeside www.stensgaardgrafisk.dk accepterer du, at Stensgaard Grafisk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Stensgaard Grafisk
v/ Lene Stensgaard
Ebbesensvej 14
8641 Sorring
Tlf.: 20 40 62 20
Mail: stensgaardgrafisk@gmail.com
CVR-nr.: 39570580

2. Brug af personoplysninger

Stensgaard Grafisk anvender dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af min ydelse til kunder:
    Jeg indsamler og anvender almindelige personoplysninger i forbindelse med levering af den forretningsmæssige og faglige rådgivning i forbindelse med bestilte opgaver. Dette gælder også fra evt. ansatte som jeg har kontakten med vedr. en opgave.
  • Optimering af brugeroplevelsen på min hjemmeside, som f.eks. ved brug af cookies.
    Personoplysninger indsamles ved brug af min hjemmeside. Disse oplysninger bruger jeg til at udarbejde statistikker for brugen af min hjemmeside og til at optimere brugeroplevelsen på min hjemmeside og de ydelser jeg tilbyder.
  • Billeder med genkendelige personer leveret af dig som kunde, benyttes udelukkende til markedsføring efter aftale med dig og din virksomhed, som også er ansvarlig for godkendt anvendelse af billedet hos den afbillede person/personer/gruppe.

3. Kategorier af personoplysninger

Jeg indsamler følgende oplysninger om dig til hvert af de nævnte formål:

Levering af mine ydelser til kunder og leverandører:

  • Almindelige personoplysninger som navn, adresse, e-mail, telefonnummer, titel, branche, CVR-nr., EAN-nr., henvist af m.m.
  • Oplysninger om virksomheden, når det er nødvendigt i forbindelse med levering af en opgave. Det kan f.eks. være adgangskoder til opdatering af hjemmeside, billeddatabase, ftp-server m.m.
  • Oplysninger om virksomhedens ejerforhold. Oplysninger om økonomi udelukkende ved historik som dårlig betaler.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmesiden:

  • Onlineidentifikationer såsom IP-adresser og cookies.
  • Logstatistik som betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende min hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. På www.stensgaardgrafisk.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.
  • Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden af skulle afgive personlige oplysninger om dig selv, men for at rette kontakt til mig via min kontaktformular på hjemmesiden, vil du blive bedt og at oplyse følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

4. Kilder

Når jeg indsamler information fra andre kilder end dig, vil denne kilde/kilder være:

  • Offentligt erhvervsregister, CVR.

5. Behandlingsgrundlag

Jeg behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag i forhold til hvert af de nævnte formål:

  • Levering af mine ydelser til kunder
  • Markedsføring. Samtykke indhentes inden brug.
  • Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Cookiepolitik.

6. Videregivelse af dine personoplysninger

Stensgaard Grafisk videregiver kun dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere, hvis det kræves:

  • Offentlige myndigheder, f.eks. i forbindelse med indsendelse af selvangivelse, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse.
  • Samarbejdspartnere, når det er nødvendigt for løsning af en opgave, som du har bedt om hjælp til. Der er tale om almindelige person- og firmaoplysninger.
  • I forbindelse med levering af mine ydelser anvendes flere IT-løsninger som f.eks. regnskabsprogram til håndtering af betaling m.v.

7. Opbevaring af dine personoplysninger

Stensgaard Grafisk vil opbevare dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Jeg behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen og de vil kun blive anvendt til det formål, der er indsamlet til og som der er givet samtykke til. Oplysningerne gemmes til de ikke længere er relevante.

  • Oplysninger opbevares som udgangspunkt i op til 5 år regnet fra kundeforholdets ophør.
    Oplysningerne kan opbevares i en længere periode i tilfælde, hvor jeg er undergivet erstatningsansvar, der løber efter den 5-årige periode eller i tilfælde, hvor lovgivningen tilsiger, at jeg er forpligtet til at opbevare oplysningerne i en længere periode.

Jeg vil opbevare dine personoplysninger i overensstemmelse med følgende kriterier:
1) sagligt formål, 2) for at et retskrav kan gøres gældende eller forsvares. 

Jeg tilstræber at opbevaring af særlige personoplysninger begrænses mest muligt.

8. Dine rettigheder

Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos Stensgaard Grafisk og har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har angivet, i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til stensgaardgrafisk@gmail.com, hvor du i emnefeltet skriver Persondatapolitik, og i mailen beskriver, hvilken af dine rettigheder henvendelsen drejer sig om. Herefter vil jeg inden for 14 dage slette dine oplysninger.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Cookies

www.stensgaardgrafisk.dk anvendes der cookies.
En cookie er en lille passiv data-fil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Mine cookies påvirker også mit webdesign og dermed din brugeroplevelse herinde såfremt du fravælger dem. Det kan f.eks. være i forhold til kontaktformular og evt. Google maps.

Cookies bruger jeg bl.a. til statistik i Google Analytics samt øvrige trafiksporinger.

For at kunne videreudvikle og forbedre min hjemmeside er det vigtigt for mig at vide, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere mine kunder anvender mest.

Stensgaard Grafisk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.stensgaardgrafisk.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

www.stensgaardgrafisk.dk anvendes _ga cookies via Google Analytics som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge, hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i 26 måneder.

Øvrige trafiksporinger anvender _paq som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes så længe jeg finder dataene relevante.

Bortset fra ovenstående tilfælde, videregiver Stensgaard Grafisk ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.stensgaardgrafisk.dk.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data. Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computere eller programmerne.

Fravalg og sletning af cookies

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside.
Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det.
Du skal dog være opmærksom på, at ved fravalg af cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sidst opdateret den 17. november 2018.